Dressuurzadels

Op maat gemaakt dressuurzadel kopen?

Dressuurzadels worden gebruikt bij het dressuur of recreatief rijden. De zadels bevatten een lang zweetblad. Hierdoor is er sprake van een mooie beenligging van de ruiter. Dit zorgt voor de perfecte balans. Equipe Zadels heeft een uitgebreid assortiment dressuurzadels. Denk hierbij aan modellen als Emporio, Olympia, Oracle en Victoria. Lees hieronder meer over ons aanbod dressuurzadels.

ECARBON

Victoria

Vanaf € 5.500

ECARBON

Victoria Grip

Vanaf € 5.500

Houten boom

Oracle Special Monoflap

Vanaf € 3.900

Kunststof

Olympia Monoflap

Vanaf € 3.200

Kunststof

Emporio Dressage Monoflap

Vanaf € 2.300

De juiste houding

Een dressuurzadel is speciaal ontworpen voor de dressuurruiter. Dankzij dit dressuurzadel kan de ruiter qua houding zo optimaal mogelijk zitten. Een goede houding van paard en ruiter is namelijk van essentieel belang. De lange, rechte zweetbladen van het zadel zorgen voor dit effect. Niet elk dressuurzadel past bij elke ruiter. Dit hangt af van de lengte van de benen van de ruiter. Om deze reden maakt Equipe Zadels dressuurzadels op maat. Zo krijgt u een dressuurzadel dat perfect bij u én uw paard past.

Aandacht voor kwaliteit

Equipe Zadels heeft diverse dressuurzadels in het assortiment. Dressuurzadels worden geleverd in combinatie met een pasconsult. Hierbij staat aandacht voor kwaliteit centraal. U moet optimaal kunnen presteren met het juiste dressuurzadel. De dressuurzadels zijn gemaakt van kalfsleer. De zadels bevatten een diepe zit. Dit zorgt voor een goede balans. De dressuurzadels uit ons assortiment bevatten verschillende typen zadelbomen. Bekijk gauw ons assortiment!

Op zoek naar perfectie voor ruiter en paard

Twijfelt u over de juiste keuze? Onze specialisten geven u graag meer informatie over onze diverse dressuurzadels. De dressuurzadels worden volledig op maat gemaakt. Dit zorgt voor een perfecte combinatie voor ruiter en paard. U moet natuurlijk prijzen kunnen pakken met uw perfect passende dressuurzadel. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren. Wij bieden aandacht voor kwaliteit en hebben oog voor detail.

Wilt u een dressuurzadel van Equipe kopen?

Wilt u een op maat gemaakt dressuurzadel kopen? Dan bent u bij Equipe Zadels aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, detail en technische perfectie. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via
+ 31 6 533 255 86. Ook kunt u mailen naar info@equipezadels.nl. Zweef door de wedstrijdbak met een dressuurzadel op maat van Equipe Zadels!